Team Kaiser Sport

Great news! Jeg er nu en del af Team Kaiser Sport, samt har fået Brooks som ven. Løber i forvejen de fleste af mine kilometer i Brooks, så fedt fedt.

TeamKaiserSport_373x155_web

Jeg er mega glad og stolt over at komme ind på så stærkt et team og med Kaiser Sport i ryggen.

Team Kaiser Sport har en bredde og synergi med et bredt udvalg af atleter som jeg synes er super cool. Det betyder, at Team Kaiser Sport både består af ungdomsløbere, motionister, super-motionister og eliteløbere.

Løbemålene for 2018 er store og min træning skal øges uden skader. Her glæder jeg mig til Kaiser Sport og Ortopædi ekspertise inde for udstyr, rådgivning og behandling.

Kender i forvejen et par af de gode mennesker på Team Kaiser Sport og glæder mig til at tage arbejdstøjet på og møde resten af teamet!

Løber på lørdag Hørsholm Unsupported Ultra 2nd edition #HUU og over vinteren Frost Cup. Derudover parkrun og der er selvfølgelig rutefremvisning og socialture på Firkløver Ultra 50/50 så håber vi ses i sporet.

Brooks-Running

//Per Egon

#traillove

kaisersport

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s