Chasing rainbows – mål for 2015

Chasing Rainbows- mål for 2015 og året 2014.

2014 har været et turbulent år både løbemæssigt og i mit private liv.

2013 sluttede af med skade efter et ret godt år og har det meste af 2014 følt at jeg ikke kunne træne igennem fordi jeg var bange for at min lyskenskade kom igen for alvor.
Jeg fik dog indfriet mange af mine delmål og hovedmål, så helt skidt har det ikke været.
Nu er jeg nok ikke den der træner mest mængde og føler tit at jeg nok ikke har fået trænet nok, men når det er racedag formår jeg alligevel tit at løbe godt. Som udgangspunkt prøver jeg altid at performe så godt jeg nu kan på løbsdagen for ellers kunne jeg jo lige så godt bare løbe hjemme.

Hovedmålet for 2014 var gennemførelse af Thy Ultra Trail 100 miles og det lykkes med min løbemakker Klaus Dahl som ofte er ved min side når der skal nås nye mål. Det var super fedt at løbe i mål i Agger midt om natten efter 164 km. Klaus er bare en sej og stabil løber som det er utroligt behageligt at have ved sin side når der skal brydes grænser.

Thy Ultra Trail 2014 - 100 miles

Thy Ultra Trail 2014 – 100 miles

Ellers gik 2014 med VM ½ marathon hvor målet var at komme under 1:20 som lykkes.
Løb også Salomon Hammer Trail hvor målet var at løbe hurtigere end året før lykkes også, men synes jeg havde en lidt skidt performens og var nok ikke i den helt rigtige form og racemode. Håber jeg rammer formen bedre til DM i Trail på Bornholm 1 maj 2015.

Men inden jeg for alvor kommer til målene for 2015 så sluttede jeg 2014 af med et par andre vigtige løb først og fremmest fik jeg løbet hele første edition af Firkløver Ultra Trail 28 september, så vi havde et udkast til over 80 km trailløb i Nordsjælland. En drøm som bliver til et rigtigt ultra trailløb 2. Pinsedag 2015, Firkløver Ultra Trail. Jeg arrangerer løbet sammen med Carsten Rose Lundberg og Klaus Dahl i samarbejde med den lokale løbeklub Puls 3060.

Firkløver Ultra Trail

Firkløver Ultra Trail


Jeg løb også et rigtigt marathon efter ikke at have løbet nogle officielle siden sommeren 2012. Det var Holger Danske Marathon hvor det blev til en 2. plads i stiv modvind hele vejen hjem, så ikke negativ split der og ingen PR eller drømmetid under 2:50 😉

På det private plan er går det jo også op og ned en gang imellem og Camilla og jeg er flyttet fra hinanden. Helt konkret er jeg flyttet 10 min væk så jeg stadig er tæt på mine tvillingepiger.
Min træning mod nye mål i 2015 må så tilpasses så det bliver når jeg ikke har mine børn.
Aldrig nemt at gå fra hinanden, men håber det giver en ro som vores lille familie havde brug for.

Asta & Nanna

Asta & Nanna

Nu skal jeg jo ikke gå og kede mig og kalenderen er stort set fyldt første ½ del af 2015. Forår og sommer er der hvor jeg har nemmest ved at passe løb ind, da mit arbejde og arbejdsbyrden fylder mest fra august og frem mod jul.

Hovedmålet 2015 er Lavaredo Ultra Trail i Dolomitterne, Italien i slutningen af juni, hvor vi er en lille håndfuld der tager derned og løber. Løbet er ca. 120 km med 5850 hm+ og bliver min debut med løb i bjerge. Tænker at dette løb har en god profil og ikke er for svært (flere højdemeter + teknisk) for en rookie som jeg i bjergløb. Et løb med en rute som løber forbi Tre Cime di Lavaredo som er på Unescos liste over verdens vidundere og en rute som skulle være noget af det smukkeste sagt af bl.a. Anthony Krupicka.

Anton Krupicka - Lavaredo Ultra Trail

Anton Krupicka – Lavaredo Ultra Trail

Lavaredo Ultra Trail - Croda da lago

Lavaredo Ultra Trail – Croda da lago

Vejen til Lavaredo bliver med deltagelse i VUMB 7-8 februar – Vinter Ultra i Mols bjerge. 2 x 50 km over 2 dage med løb efter poster. Igen en ny udfordring som jeg ikke har prøvet før og bliver med Klaus Dahl som makker.

27 marts Palestine Marathon – Right to Movement – Bethlehem.
Jeg synes alle skal have lov til at løbe og kunne bevæge sig frit uanset tro og politiske tilhørsforhold. Derfor deltager jeg i dette løb sammen med bl.a
Shane C. Kenny og så kan vi jo lige sågodt pace hinanden til gode tider selvom vi nok støder ind i muren under alle omstændigheder.

1 maj DM i trail på 50 miles til Salomon Hammer Trail, normalt søger jeg nye udfordringer men selvfølgelig kommer jeg igen for 3. gang til trailfest på Bornholm og ikke mindst løbe med om DM og møde nye og gamle trailvennner.

Salomon Hammer Trail 2014

Salomon Hammer Trail 2014

Efter Hammertrail står den så bare på træning frem mod Lavaredo Ultra Trail og få de sidste ting på plads til min debut som løbsarrangør til Firkløver Ultra Trail 25 maj sammen med mine partnere og venner.

Efteråret står stadig åben for et enkelt længere løb.
Glæder mig og er sikker på at 2015 bliver et fantastisk år i selskab med familie, venner og løbere både på asfalt og i sporet i skoven hvor det jo er sjovest at lege og mon ikke der kommer nogle flere korte som lange trailløb i kalenderen også i 2015 som f.eks. Team Exploring The Limits Klemmeløb.

Tre Cime di Lavaredo

Tre Cime di Lavaredo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s