PanThji – Elaine´s Rangoon Chicken Soup with creamed coconut.

Panthji

PanThji – Elaine´s Rangoon Chicken Soup with creamed coconut –
Burmesisk kylling suppe.

Denne suppe er en af favoritterne, en familieopskrift – God både til carboloading og som restitutionsmad.

Ingredienser
1 Kylling
Spaghetti
løg
Creamed Coconut
Tomat koncentrat
Ingefær
Citron
Hvidløg
Karry
Chili
Peber
Salt

Kylling og ingefær

Fremgangsmåde:

Kyllingen koges og pilles i mindre stykker når den er mør.
Kyllingstykkerne steges sammen med et hakket løg, revet ingefær, karry, hvidløg, chili og peber.
Det stegte kylling ryger nu tilbage i suppen fra da du kogte kyllingen.
Tilset tomatkoncentrat og ca. en halv pakke creamed coconut.
Lad suppen simre mindst en time og smag til med chili /salt etc.

Serveres oven på lidt spaghetti i bunden af en suppeskål og løgringe på toppen og presset citron til at justere smagen.

Ingredienser

Steg Kylling med krydderier og ingefær

Dette er grundopskriften som kan varieres efter den smag og styrke du foretrækker. Suppen smager selvfølgelig bedst dagen efter 😉

Sundhedstips:
Ingefær er godt for dit kredsløb og virker afgiftende.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s