Crunchy Salsa er en salsa med mere bid i. Passer til uendelig mange retter og som dip til næsten alt.
Når sæsonen er der så brug friske tomater ellers kan økologiske ds. tomater fint bruges.
Opskriften er:
Tomater – 700g.
Rødløg – 1 stk.
Forårsløg ½ bdt. ca. 4 stk.
Hvidløg 2-3 fed.
Jalapeño syltede – 2-3 spsk. med top.
Chili frisk – 1-2 stk.
Koriander – ½ bdt.
Lime – 1 stk.
Balsamico – 1 spsk.
Salt
Skær og hak ingredienserne fint i tern. Mos evt. lidt med gaffel, hvis du vil have salsaen med mere væde.
Laves aftenen inden den skal bruges. Du kan fint vente med at justerer smagen på salsaen med lime og salt til dagen efter.
Du kan selvfølgelig også justerer mængden af chili efter den styrke du gerne vil have.