Crunchy Salsa

Crunchy Salsa er en salsa med mere bid i. Passer til uendelig mange retter og som dip til næsten alt.
Når sæsonen er der så brug friske tomater ellers kan økologiske ds. tomater fint bruges.

Crunchy Salsa

Crunchy Salsa

Opskriften er:

Tomater – 700g.

Rødløg – 1 stk.

Forårsløg ½ bdt. ca. 4 stk.

Hvidløg 2-3 fed.

Jalapeño syltede – 2-3 spsk. med top.

Chili frisk – 1-2 stk.

Koriander – ½ bdt.

Lime – 1 stk.

Balsamico – 1 spsk.

Salt

Skær stilken væk på tomaten

Skær stilken væk på Tomat

Skær og hak ingredienserne fint i tern. Mos evt. lidt med gaffel, hvis du vil have salsaen med mere væde.
Laves aftenen inden den skal bruges. Du kan fint vente med at justerer smagen på salsaen med lime og salt til dagen efter.

Crunchy Salsa

Crunchy Salsa

Du kan selvfølgelig også justerer mængden af chili efter den styrke du gerne vil have.

Crunchy Salsa

Crunchy Salsa

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s