Doors to new trails 2016

Nyt år og der skal åbnes døre indtil nye løbeeventyr. Har ikke helt vist hvad der skulle være de store mål i 2016 pga. lodtrækning til Ultra-Trail du Mont-Blanc, men nu er det bestemt hvilke døre der skal åbnes.

100 miles af Istria

100 miles af Istria

Efter et på mange måder hektisk og travlt 2015 både hvad angår mit arbejds- privat- og løbeliv. Fik løbet VUMB Super 100+, Palestine Marathon i Bethlehem, Salomon Hammer Trail, 50 miles, DM i lang trail. Mit første bjergløb Lavaredo Ultra Trail, 119 km (Italien), HCA Marathon DM med ny PR på 02:49:20 samt et par ½ marathons, Parforcetrail og Skovmaren.

Tres cimas Lavaredo

Tres cimas Lavaredo – Ydmyg over den storslået natur i Dolomitterne

Derudover har planlægning og afholdelse af det første Firkløver 50/50 i pinsen 2015 også fyldt rigtig rigtig meget og sådan vil det også være i 2016. Fantastisk at kunne lave løb i noget af Danmarks flotteste natur med det helt specielle at lave en rute på over 80 km hvor du ikke løber i runder og givende at se hvor glade løberne bliver over at gennemføre løbet efter mange timer i den Nordsjællandske natur.

Firkløver 50/50 - Race Briefing 50 miles

Firkløver 50/50 – Race Briefing 50 miles

Havde håbet jeg skulle løbe UTMB i slutningen af august, men havde desværre ikke held i lodtrækningen. Så har kigget rundt omkring og det bliver til 2 løb på ultra distancen her i foråret.

EcoTrail de Paris 80 km. 19 marts og 100 Miles of Istria 171 km med 7.120 hm+, 15 april. Glæder mig til at tage til Paris og besøge min datter og løber EcoTrail som et specifikt træningspas frem mod at løbe 100 miles måneden efter i Kroatien.

EcoTrail de Paris

EcoTrail de Paris

Havde håbet jeg kunne have en lang målrettet træning frem mod at løbe 100 miles til UTMB, men sådan bliver det ikke og jeg har en følelse af at overliggeren er placeret temmelig højt i forhold til at skulle løbe 100 miles allerede i april. Men sådan bliver det og ser frem til en smuk rute og mange hårde timer i sporet fra Labin til Umag over højdedragene i Istrien.

100 Miles of Istria

100 Miles of Istria

 

100 Miles of Istria

100 Miles of Istria

EcoTrail de Paris - Tour Eiffel

EcoTrail de Paris – Tour Eiffel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s