RødbedeJuice med citrus & ingefær

Rødbedejuice

Her er en af mine favorit rødbedejuicer. Hvis du synes ren rødbedejuice er for sød og fad i smagen, så kan du med fordel tilsætte citrusfrugter, æble og ingefær til rødbeden.

Ingredienser:

#Rødbede – 3-4 små
#Appelsin – 1
#Citron – ½
#Ingefær – lille stykke
#Æble – 1

ingredienser rødbedejuice

Maskinstationen
Saftpresser

Ernæringstips
Rødbede: Indeholder bl.a. Vitamin B6, Folat, jern, magnesium, zink, mangan, kalium, betanin og nitrat og antioxidanter. Undersøgelser har vist fald i blodtryk og øget præstationsevnen efter indtagelse af rødbedejuice, hvor nitraten virker ved at reducerer kroppens iltbehov under fysisk træning.

2 responses to “RødbedeJuice med citrus & ingefær

  1. Ja, jeg må prøve det igen og se, om jeg kan få det ned denne gang.

    Hvor mange cl/dl skal man egentlig drikke? Jeg forsøgte mig med et stort glas fra Rosendahl og vil takke dig, hvis du siger, at to ml!!!! Sidst smed jeg nogle liter ud og konen vil nok undre sig, hvis jeg prøver igen…

  2. Jeg ville sige ca. en halv liter, 2 timer inden race. Men du kan også købe koncentrater fra f.eks. beet it 😉 Har dog ikke prøvet det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s